Opbevaring af møbler og alt andet indbo

Vi tilbyder en tør og sikker møbelopbevaring

Har du brug for opbevaring af møbler eller andet indbo? Hos Rønne-Nexø Minilager tilbyder vi leje af depotrum i størrelser fra 2 til 22 m2 i vores lagerhoteller i Rønne og Nexø på Bornholm. Vi har også plads til dine møbler.

Vores depotrum er opvarmede, og de har alle separat adgang og egen nøgle. Samtidig er pladserne indhegnet, og der er naturligvis videoovervågning. Du kan med andre ord se frem til en tør og sikker møbelopbevaring med 24/7-service.

Vælg mellem kort- eller langvarig opbevaring

Vi er Bornholms største udlejer med vores 140 depotrum, som er velegnet til mange formål. De kan blandt andet anvendes til opbevaring af møbler og andet indbo. Det kan også være alle mulige andre ting.

Der kan være mange årsager til at benytte vores opbevaringsløsning. Det kan være to mennesker, som flytter sammen, og som ikke har plads til alle møblerne. Det kan være i forbindelse med en udstationering i udlandet. Eller det kan være i forbindelse med køb og salg af en bolig, hvor man har et lille og midlertidigt hjem undervejs i processen.

Du kan med andre ord andre ord benytte vores møbelopbevaring til både kortvarig og langvarig opbevaring. Vi sammensætter gerne en opbevaringsløsning, som passer præcis til dig og dine behov.

Kontakt os for at få et tilbud på opbevaring af møbler

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for møbelopbevaring. Vi er fleksible, og der er altid plads i et eller flere af vores mange depotrum. 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for opbevaring af møbler, eller du kan læse mere om vores priser her.

Kontakt os for spørgsmål

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder altid god service og disse fordele:

24/7 service​ året rundt

140 rum med videoovervågning

Bornholms største lagerhotel

Kvalitetsopbevaring

Opvarmede rum

Udlejning af containers 10 & 20 fods

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svaneke Murerforretning

Lillevangsvej 13, 3700 Rønne

Klik her for rutevejledning

Industrivej 14, 3730 Nexø

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 13865108

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.